Dato

søndag 11. november 2012

Sted

Rica Hell Hotell, Værnes, Stjørdal

Arrangør

InnoMed

Bilde innovasjonskonferansen

Arrangement

Innovasjonskonferansen 2012

”Jakten på innovasjonsformelen"

Merete Rorvik

Vil du vite mer om dette? Kontakt:

Merete Rørvik

SINTEF Digital

Merete.Rorvik@sintef.no
(+47) 930 08 878

Oppsummering

Program for konferansen:

Om arrangementet

”Jakten på innovasjonsformelen"
Hva skal til for at innovasjon blir en av de viktigste driverne endringsprosesser i helse- og omsorgssektoren i årene fremover?

Innovasjonskonferansen 2012 gir deg oppskriften: Det handler om å få innsikt, utvikle kultur, tenke nytt og ikke minst skape verdier.

Her får du spennende foredrag fra både innland og utland som vil inspirere og engasjere deg. Vi får besøk fra England. Lynne Maher fra NHS Institute for Innovation and Improvement vil engasjere oss med foredraget: "Innovation in healthcare – what does it mean and how can you make it happend?" Vi får også besøk fra Danmark: Stine Schulze, sosialantropolog og leder for Designits forskningsteam vil inspirere med foredraget "Innovasjon i helsesektoren – en brukerdrevet tilnærming til re-tenking av helsetjenester."

Dette er noen av smakebitene fra en spennende meny. I pausene blir det god tid til mingling og muligheten til å treffe mange andre helseinnovatører.

Vi håper og tror at Innovasjonskonferansen 2012 blir en nyttig møteplass for myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenesten, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte.

Velkommen!