Illustrasjon veiviser

InnoMed lanserer veiviser for videokommunikasjon

Veiviseren for videokommunikasjon er laget for deg som samhandler på tvers av forvaltningsnivåene i helsetjenesten. Den tar utgangspunkt i erfaringer fra helsetjenesten og er utarbeidet i tett samarbeid med praksisfeltet. Samhandling på tvers av primær- og spesialisthelsetjenesten vil være kjernen i InnoMeds arbeid fremover.

 

Image
Veiviser for videkonsultasjoner i helse, oppbygging
Fasene i veiviseren

 

Veiviseren bygger på Veikart for tjenesteinnovasjon og helseinnovasjonsverktøyet. Den består av fire faser som bygger på hverandre. Innholdet i veiviseren har blitt til gjennom tett samarbeid med ansatte i helstetjenesten flere steder i Norge. Takk for tålmodigheten! Hvis du vil lese mer om noen av de kan du gå til innovasjonshistoriene våre. 

Veiviseren er bygget opp slik at den både kan brukes om din organisasjon har innført videokommunikasjon tidligere og om dere starter uten tidligere erfaringer. 

Har du et prosjekt eller en mulig tjenesteinnovasjon som du trenger bistand for å få til? InnoMed starter høsten 2020 opp med prosessveiledning. Prosjekter som foregår i skjæringspunktet mellom primær- og spesialisthelsetjenesten vil bli prioritert.  

Nyttige lenker

Del dine tanker og erfaringer i vårt kommentarfelt

Velkommen til kommentarfeltet. Vi ønsker en god og saklig diskusjon rundt temaet.

Navn som vil være synlig over kommentar